Facturen digitaal ontvangen

Ontvang uw waterfactuur digitaal

Vindt u uw facturen niet altijd terug? Of wilt u de natuur een handje helpen? Kies dan voor de digitale verzending van uw waterfactuur. Dat doet u op twee manieren: via Doccle of e-mail.

Ontvang uw digitale waterfactuur via Doccle

Met een paar muisklikken uw waterfacturen ontvangen en ordenen, raadplegen en betalen? Dat doet u met beheerplatform Doccle.

Bovendien helpt Doccle u om aanmaningskosten te vermijden. U voegt gemakkelijk herinneringen toe en krijgt automatisch een e-mail als er een vervaldag nadert.

Ontvang uw digitale waterfactuur via e-mail

Uw waterfactuur beheren via e-mail is eenvoudig. Bij ontvangst klikt u op het pdf-bestand bij de mail. De factuur verschijnt nu op uw scherm. En u kunt die bewaren op uw pc.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Doccle?

Vereenvoudig uw administratie met Doccle

Doccle is een platform om uw belangrijke documenten op één plek te beheren. Het is Belgisch, niet-commercieel, veilig én gratis.

Met één muisklik ontvangt, ordent, raadpleegt en betaalt u uw facturen. En u voegt herinneringen toe zodat u nooit een afrekening vergeet te betalen. Geen bureau vol papier of documenten op verschillende websites meer: u regelt waar en wanneer u maar wilt uw administratie onder één account.

Doccle wordt u aangeboden door ziekenfondsen, banken, nutsbedrijven, enzovoort. Inclusief Telenet, KBC, CM, ACV, Acerta en … water-link.

Schrijf u gratis in voor Doccle!

  1. Neem een factuur van water-link bij de hand.
  2. Klik onderaan op "maak verbinding met Doccle en vul de gevraagde gegevens in.
  3. u ontvangt een e-mail van water-link.
  4. Meld u aan op Doccle. Als het uw eerste keer is, kan u ook eerst een nieuwe account aanmaken.
  5. Selecteer water-link in het overzicht van bedrijven.
  6. Vul uw contractrekeningnummer en uw veiligheidscode in (de code ontvangt u in de e-mail van water-link).

Maak verbinding met Doccle

Hoe ontvang ik mijn facturen via Doccle? En loop ik dan geen grotere kans op aanmaningen?

Staat er een nieuw document voor u klaar in Doccle? Dan krijgt u een e-mail met daarin een link naar uw Doccle-account. Op de startpagina van dat account ziet u meteen uw laatste factuur.

Kreeg u geen e-mail? Check dan zeker uw spamfolder. Is de mail daar terechtgekomen? Voeg Doccle dan toe als contactpersoon in uw adressenbestand. Zo komen onze mails in de toekomst altijd goed terecht.

Betalen

U betaalt uw facturen gemakkelijk vanuit Doccle. En plaatst ze daarna in het Doccle-archief.

Bespaar tijd en kosten

Nadert de vervaldatum en hebt u uw factuur nog niet betaald? Dan krijgt u een herinneringsmail van Doccle. Zo vermijdt u eenvoudig aanmaningskosten.

Bovendien beheert u met Doccle ook uw domiciliëringen – voor extra tijdwinst. Nog geen domiciliëring? Vraag ze nu aan in uw Doccle-account of via deze webpagina

U zit met een specifieke vraag?