Skip to content
Alle resultaten (17)

Hoe gaat water-link met mijn data om?

Jouw data worden opgeslagen op een beveiligde server en kunnen enkel door jou en door een beperkt aantal werknemers van water-link worden geconsulteerd.

Algemeen
in Veelgestelde vragen

Hoe word ik klant van water-link?

Op deze pagina leest je hoe je, bijvoorbeeld na een verhuizing, een waterlevering opstart bij water-link.

Algemeen
in Veelgestelde vragen

Waarvoor worden de opgeslagen data van mijn digitale meter gebruikt?

De gegevens die worden bijgehouden omtrent jouw digitale meter, worden verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen: Facturatie, Optimalisatie van het netwerk, De klant een beter beeld te kunnen geven op zijn verbruik, Veiligheid van het netwerk te bewaren, De klant beter te informeren voor het vermijden van schade, Opvolging van

Algemeen
in Veelgestelde vragen

Welke data worden er bijgehouden van mijn digitale watermeter?

Indien je over een digitale meter beschikt, worden de volgende gegevens bijgehouden: meterstanden, meldingen van abnormaliteiten die zich voordoen aan de meter of binneninstallatie zoals melding van een vermoedelijk lek, melding van een tijdelijk verhoogd verbruik, vorstmelding, terugstroom of lucht in de meter en gegevens omtrent de communicatiestatus van jouw meter. 

Algemeen
in Veelgestelde vragen

Wie kan mijn verbruiksdata zien?

Jouw verbruiksdata zijn persoonsgegevens. Daarom hebt alleen jij én een aantal werknemers van water-link hier toegang toe. Water-link zal je gegevens nooit voor commerciële doeleinden doorgeven of doorverkopen aan derde partijen voor gebruik voor eigen doeleinden.

Algemeen
in Veelgestelde vragen