Skip to content

On-site productie installaties met DBFO-aanpak

Bij de meeste industriële productieprocessen is er een nood aan gedemineraliseerd water, voor het industriële proces zelf, voor koeltorens of voor stoomboilers.

Het beheer van deze meestal kleinere installaties is vaak arbeidsintensief en kan bij suboptimaal beheer invloed hebben op het volledige productieproces van het bedrijf.

Bovendien willen steeds meer bedrijven meer en meer focussen op hun kernactiviteiten en worden demiwater installaties soms geopereerd zonder veel lange termijn planning en redundanties.

Water-link kan instaan voor de exploitatie en onderhoud van uw installatie.

Maar ook als u een nieuwe demi installatie moet bouwen, een bestaande installatie uitbreiden of vernieuwen, is water-link geïnteresseerd om uw bestaande installatie over te nemen of een DBFO project te ontwikkelen on-site, en de volledige verantwoordelijkheid hiervoor te nemen.

Water-link heeft een ruime ervaring met de ontwikkeling van dergelijke DBFO projecten en kan de klant bijstaan om de juiste lange termijn beslissing te nemen.

Via onze centrale controle zaal, kunnen dergelijke installaties, 7 op 7 en 24 h per dag op een efficiënte manier worden opgevolgd, en kunnen mogelijke interventies door een gespecialiseerd technisch team worden uitgevoerd.