Toestemming

Wil ook u gebruik maken van deze voordelen? Dat kan!

Wij plaatsen bij u een nieuwe digitale watermeter. Om van de voordelen van deze meter gebruik te kunnen maken, moet u die wel nog even activeren. Door het activeren van uw digitale watermeter geeft u toestemming aan water-link om uw persoonsgegevens te verwerken. Dit betekent concreet dat uw verbruiksgegevens 1x per dag worden doorgestuurd.

Na uw toestemming zullen uw metergegevens voortaan automatisch worden doorgestuurd naar water-link en kan u gebruik maken van de voordelen van de digitale watermeter. Twee weken na het invullen van het formulier, zal u toegang hebben tot het webportaal waar u uw verbruik en de meldingen kan opvolgen. De activatie en de voordelen zijn kosteloos. 

U kan uw toestemming online geven door het invullen van het onderstaande webformulier. Alvorens het formulier in te vullen, dient u wel de privacyverklaring omtrent digitale meters te lezen.

 

Digitale Watermeter Toestemming

 

Het is niet verplicht om uw digitale watermeter te activeren. Indien u deze niet activeert, worden de metergegevens onmiddellijk gewist en zal water-link uw digitale metergegevens niet gebruiken. De digitale watermeter blijft wel verbonden met het netwerk om de activering ervan door water-link vanop afstand in de toekomst mogelijk te maken.

U kan uw toestemming ook te allen tijde intrekken. De verwerking vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.

De toestemming is niet nodig voor rechtspersonen. Zij hebben al automatisch toegang tot de voordelen van digitale meters.

 

  • 1
    Huidige: Uw gegevens
  • 2
    Overzicht
  • 3
    Bevestiging

Gelieve de naam in te vullen zoals u deze op uw factuur terugvindt.

Leveringsadres

Uw meternummer bestaat uit 5 of 6 cijfers. U vindt dit terug op uw watermeter